Verslag Kempisch buffet 1 november

Onze Kempisch buffet op 1 november was weer een groot succes! Met een bang hart was het vorige week nog afwachten wat de nieuwe coronamaatregelen zouden inhouden voor de organisatie van onze eet-dag met Allerheiligen. Maar dank zij een goede timing met 4 tijdgelegenheden konden wij heel wat eters ontvangen. Iedereen was ten zeerste tevreden over het lekkere eten. Dank aan onze koks, de dames in de keuken en achter het buffet en de vrijwilligers achter toog en er voor. Proficiat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: